Totolino Land - loc de joaca pentru copii

Locul unde imaginatia prinde viata

Totolino Land este mai mult decât un spațiu de joacă pentru copii. Este locul de dezvoltare a copiilor, cafeneaua relaxantă a părinților și spațiul de întâlnire a oamenilor creativi. Pentru că la Totolino Land totul este nou, minunat, altfel! Vino și tu! O să-ți placă la nebunie!

Dacă ziua copilului dumneavoastră se apropie şi nu aţi găsit încă spaţiul potrivit pentru acest eveniment, puteţi apela cu încredere la noi. Organizăm cele mai distractive şi colorate aniversări pentru copii, la un preţ atractiv!

Toate petrecerile noastre îşi propun să aducă pe chipurile celor mici bucurie, zâmbete şi veselie, pentru că ne dorim să mulţumim orice client, indiferent de vârstă. Cu noi, petrecerile de orice fel se transformă în sărbători de neuitat pentru copilul dumneavoastră!

Club de familie cu loc de joaca

Loc de joaca pentru copii

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact. Toate echipamentele de joaca sint fabricate in tari europene, au certificate de conformitate si respecta standardele europene cu privire la siguranta si sanatatea utilizatorilor si a mediului inconjurator.

  • Suntem haiosi, suntem zambitori, suntem bucurosi sa va primim!
  • Suntem dedicati si ne place sa organizam cele mai tari petreceri pentru copii.
  • Avem costume pentru copii de inchiriat
  • Avem spatiu dedicat parintilor

Program de joaca

Luni - Vineri ( 14:00 -22:00 ) Sambata - Duminica ( 10:00 - 22:00 )

Adresa Totolino Land

str. Orhideelor, nr 11, Dudu, Chiajna, Ilfov

Telefon & email

0721.173.718 - totolinoland@yahoo.com