Un copil este o binecuvantare pentru parinti, iar venirea sa pe lume este un motiv de bucurie. Pentru a organiza o petrecere de botez in cinstea noului nascut, cu siguranta ca veti avea nevoie de echipa de la Totolino Land, care cunoaste secretele planificarii si organizarii propriu-zise a celor mai memorabile evenimente.

Traditia spune ca botezul celui mic este un moment ce nu poate avea loc daca ursitoarele nu isi fac aparitia. Aceste fiinte de basm, misterioase si blajine au magica putere de a influenta intr-un mod pozitiv destinul micutului si de a incununa drumul copilasului numai cu ganduri binecuvantate.

Zanele bune sunt cele care ii aduc micutului, prin incantatoarele lor urari si cuvinte alese. Harul lor va fi cel mai minunat cadou pe care i-l puteti face celui mic, drept semn de multumire ca a aparut in viata ta si i-a adus culoare si lumina.

Un eveniment atat de important asa cum este botezul copilului dumneavostra, trebuie marcat de prezenta unor ursitoare de botez profesioniste, care stiu sa cante, sa anime atmosfera cu miscarile lor suave si, purtand costumatiile adecvate, sa aduca un stop de mister, fascinandu-i pe toti cei prezenti la eveniment. Ursitoarele vin o data cu baghetele lor magice, fauritoare de

fericire si de impliniri pentru micutul prunc si prin cele mai deosebite catecele si coregrafii vor capta atentia celui mic, dar in acelasi timp ii va transpune intr-o lume fermecata si pe invitatii care iau parte la eveniment. Aceste zane bune sunt prezente absolut fascinante, care vor reusi sa transforme petrecerea de botez a copilului dumneavoatra intr-un spectacol unic, presarat de clipe emotionante.

Pentru clientii nostri, avem pachete si tarife speciale, adaptate in functie de dorinte si de bugetul disponibil. Indiferent de programul artistic pentru care optati, va putem garanta ca momentul ursitoarelor va fi cu siguranta una dintre cele mai aparte experiente la care veti fi partasi.

Solicita o oferta de pret pentru ursitoarele de botez din echipa Totolino Land!