Organizam specatole de magie – Totolinoland

Copilaria este un taram minunat, presarata cu aventurile printilor si printiselor din basme. Copiii sunt cei care ne invata sa credem in tot ce e frumos si tot ei ne ofera puterea de a crede in lucrurile care stau dincolo de realitate. Invatati sa credeti alaturi de cei mici si lasati-va fermecat de vraja magicienilor  Totolino.

O bagheta, un joben, o esarfa buclucasa, un iepuras nazdravan si cateva formule magice pline de putere – oare ce se ascunde in spatele acestor secrete pe care doar scamatorii le stiu? Va provocam sa incercati sa aflati si sa le stimulati imaginatia celor mici, participand la spectacolele de magie pe care le organizam la locul nostru de joaca.

Indiferent de varsta, show-urile magice ii vor purta pe spectatori, de la cei mai mici pana la cei mai mari, intr-o lume miraculoasa si fascinanta, evandand din granitele realului.

De spectacolele maginicienilor nostri se pot bucura atat copiii, dar si parintii. Acestia vor fi fermecati de numerele de iluzionism acompaniate de efecte de speciale. De asemenea, suspansul va fi si mai intens in momentele de disparitie, pe care priceputii magicieni le vor desfasura in fata micilor spectatori.

Deoarece copiilor le plac animalutele, nu am omis din show-urile noastre ratustele, iepurasii si alte animalute dragalase. Pentru ca si noi le iubim la fel de mult ca si cei mici, promitem sa nu le facem niciun rau, asa ca toate trucurile vor avea loc in cele mai sigure conditii pentru necuvantatoare.

Scamatoriile si distractia care caracterizeaza spectacolele pe care noi le organizam le vor captiva atentia copilasilor, dar si a insotitorilor.

Imposibilul devine posibil cu ajutorul magicienilor pe care ii puteti vedea in spectacolele de la locul de joaca Totolino!

Ce modalitate mai placuta si mai distractiva pentru aniversarea celui mic intrece maiestria iluzionistilor nostri? Oferiti-i copilului dumneavoastra un cadou magic. Pentru oferte de pret petreceri pentru copii, dar si pentru cotatii de spectacole de magie pentru copii, contactati-ne!